popup close

Career

TU Delft Impact Contest

Are you looking for an internship, traineeship or perhaps a job? You can easily make this known to the diverse network of the TU Delft Impact Contest by uploading your C.V. and share it directly with partners of your own interest, while being notified of interesting career opportunities.

Planontwikkelaar
Los jij met gemak onze belofte in van 5.000 betaalbare woningen per jaar? Bij de gedachte aan 50% sneller en 20% goedkoper gaan jouw oren niet suizen? VORM daagt je uit. Wat ga je doen? Als planontwikkelaar bij VORM 2050 sta je aan de wieg van alle innovatieve oplossingen die deze B.V. in haar mars heeft. Jij krijgt de verantwoordelijk over de verschillende lopende en nog op te starten projecten en je bent betrokken vanaf de initiatieffase. Je bewaakt de voortgang, de toepasbaarheid en de financiële haalbaarheid van het project. Je hebt als ‘bruggenbouwer’ zicht op de belangen van alle betrokken partijen. Je weet als geen ander de kennis in de markt tijdig en doelmatig in te zetten zodat we in een efficiënt proces direct de juiste dingen doen. Je onderhoudt contacten met onze partners en opdrachtgevers en extern betrokkenen over de ins- en outs qua wensen. Daarnaast heb je een adviserende en initiërende rol voor wat betreft de constructie- en materiaalkeuzes.
...
Read more
Projectmanager Efficiency team
Ga jij door efficienter te werken onze jaaromzet van EUR 350 miljoen verhogen? Jij denkt onze faalkosten met 10% te kunnen verlagen? Wat ga je doen? Zie jij jezelf als dé ondersteuner van onze organisatie bij het doorvoeren van verbeteringen? Wil jij BV’s en afdelingen van VORM dagelijks helpen bij het opzetten van trajecten om processen efficiënter te maken? Bijt jij je vast in projecten en laat je deze niet meer los totdat ze geslaagd en afgerond zijn? Dan pas jij in ons Efficiency team. Tot eind 2018 was er een succesvol efficiency team (ET) actief voor VORM. Dit heeft zowel VORM als de betrokken medewerkers veel gebracht. Daarom bestaat de wens om een nieuw team in te richten. Het ET 2.0! De projecten waar jij je mee bezig gaat houden zijn heel divers waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt én je jezelf verder kunt ontwikkelen. Jij bent de initiator die verbeteringen binnen VORM gaat realiseren. Je bespreekt je verbetervoorstellen wekelijks met de directie, om te prioriteren en de voortgang te bewaken. Ook voer je organisatie breed gesprekken, om de kans van slagen van de verbeteringen te vergroten. Tenslotte spring je bij in crisissituaties en houd je de directie op de hoogte van diverse issues. Kortom, je helpt leidinggevenden (leidinggevende teams) en collega’s naar een beter en efficiënter werkproces. Denk in dromen, ben innovatief en denk out-of-the-box om tot een realistisch en uitgewerkt plan te komen. Het is hierbij belangrijk dat je goed kunt omgaan met zeer vertrouwelijke informatie, er zelf op uit gaat en als team de projecten succesvol implementeert. Lukt dit jou? Dan hebben we weer een succes om te vieren!
...
Read more
Open Sollicitatie
Schrikt onze omzet van EUR 350 miljoen in een jaar jou niet af (2018)? Heb jij wel zin in het samenwerken met 260 nieuwe collega's? VORM daagt je uit! Wat ga je doen? VORM is altijd opzoek naar talent. Als jij vindt dat er geen passende vacature voor je open staat en jij denkt een goede aanvulling te zijn voor ons team, dan nodigen wij jou uit een open sollicitatie te sturen. Wij dagen je uit om ons te laten zien hoe jij het verschil kunt maken in onze mooie organisatie. Waneer wij mogelijkheden zien voor jou in een toekomst bij VORM of wanneer er een vacature ontstaat die past bij jouw profiel, nemen wij contact met je op.
...
Read more
Trainee Patent Attorney
Met cliënten bespreek je de laatste resultaten op het gebied van R&D. Je adviseert op basis hiervan hoe het intellectueel-eigendomsrecht toepasbaar is en verzorgt de uitvoering van de gekozen stappen. Een belangrijk onderdeel hiervan is het opstellen van octrooiaanvragen. Daarbij leg je in zorgvuldig gekozen bewoordingen de geclaimde uitvinding vast. Wetenschap en techniek, recht, taal en consultancy: meerdere disciplines in één beroep vertegenwoordigd. Je kijkt mee in de keukens van de innovatie, adviseert betreffende (on)gunstige richtingen in R&D en bouwt een IE-portefeuille op voor je cliënten. Je onderneemt waar nodig actie tegen inbreuk of tegen octrooirechten van concurrenten van cliënten waar ook ter wereld. Een intensief intern en extern opleidingstraject stelt je in staat om in 3 tot 4 jaar tijd Nederlands en Europees octrooigemachtigde te worden.
...
Read more
Internship
Are you interested in how a product works? Do you find it is interesting to find out what effect the different production techniques have on the cost price of a product? Or do you want to enhance your sketching-skills? We are always searching for talented interns in Delft, Essen or Lübeck. Send your CV, portfolio and motivation to internship@mmid.nl
...
Read more

Contact

tudelftcontest@soapbox.nl

Tel: +31 (0)6 38 09 08 92 (WhatsApp)

TU Delft

Postbus 5

2600 AA Delft

Follow us